Trambulinele Entuziasmante:

Sari fără sfârșit pe cele două trambuline, aducând zâmbete și energie. Fiecare salt este o bucurie pentru cei mici, transformând spațiul într-un loc plin de veselie.

Peretele de Cățărat Interactiv cu Proiector:

Îmbină aventura cățărării cu magia proiecțiilor pe acest perete interactiv. Cu fiecare pas, copiii descoperă o lume nouă, iar proiectorul adaugă o notă captivantă în călătoria lor.

Peretele Lego Plin de Culori:

Construiește-ți propriul vis colorat la peretele Lego. Fiecare piesă este o oportunitate de creativitate, oferind micilor arhitecți un spațiu pentru a-și imagina și construi lumi fantastice.

Toboganele Pline de Aventură

Parcurge traseul pe toboganele noastre mici, care te aruncă în mod amuzant în piscina cu bile. O călătorie plină de aventură și râsete pentru toți cei curajoși!t

Piscina cu Bile și Perete Interactiv:

Scufundă-te în bucurie în piscina cu bile, iar surpriza continuă cu peretele interactiv dotat cu proiector. Lumini jucăușe și imagini interactive transformă fiecare scufundare într-o experiență captivantă și plină de imaginație.

Masa Interactivă cu 8 Jocuri:

Dezvoltă-ți mintea și abilitățile la masa noastră interactivă cu 8 jocuri captivante. Fiecare joc este o provocare nouă, stimulând creativitatea și dezvoltând competențe esențiale.

Scena Show Plină de Talente:

Lasă-ți talentul să strălucească pe scena noastră dedicată spectacolelor. Fie că este vorba de dans, teatru sau alte talente ascunse, aceasta este platforma unde micuții noștri artiști își pot dezvălui lumina interioară. Bucurie și aventură în fiecare colț al locului nostru special de joacă!

RESTAURANT

Experimentați momente memorabile la restaurantului nostru Sole d’Italia, unde vă întâmpinăm cu petreceri și evenimente de neuitat!